MOBILDISCOTEK - DISKOBIL - DINNERMUSIK - DISCOTEK - MUSIK - MOBILDISCO
 
  

Kontakt os gerne på tlf. 52 112 119

 

 
 
 
 
 
 
 
 

DISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK TIL FIRMAFEST BRYLLUP KONFIRMATION M.V.DISCOTEK TIL FIRMAFEST, BRYLLUP, KONFIRMATION M.V.
DET KRÆVER ERFARING OG ALSIDIGHED AT UNDERHOLDE BREDT

DISKOBIL opererer i en særlig niche blandt danske DJ's og diskoteker med en
stor aldersmæssig spredning blandt de gæster vi kommer ud til. Kunsten er at
underholde bredt med alsidig musik så man får alle med. Det kræver situationsfornemmelse, erfaring og et omfattende repertoire .

Der er ikke mange DJ's og diskoteker der gør i og også kan begå sig til eksempelvis et bryllup, et sølvbryllup eller en 50 års fødselsdag. Derfor ruller DISKOBILén årligt de danske motorveje tynde lige fra Helsingør til Skagen, hvad referencelisten også bærer præg af.

Et mobildiscotek kører typisk med 4 eller 5 timers spilletid. Vi leverer totalløsninger med musik fra start til slut (ubegrænset spilletid) til fast pris.

Via en fast tilknyttet pianist kan vi tilbyde en pakkeløsning med levende musik til middagen og discotek bagefter. Denne løsning er ideel og meget anvendt til bryllup.

De fleste lægger utroligt mange kræfter i planlægningsfasen. Mange planlægger bryllup 2 år i forvejen. Forventningerne er store og alt planlægges ned til mindste detalje; Der er ikke plads til fejl. Som DISKOBIL kunde kan man vide sig sikker på at alt kører efter planen, at udstyret præsenterer sig pænt og størrelsesmæssigt er tilpasset forholdene.

 

 

 

 

 

 

 


DISKOBIL - MOBILDISCOTEK - DISCOTEK - DINNERMUSIK TIL FIRMAFEST BRYLLUP KONFIRMATION M.V.