DISKOBIL - MOBILDISCOTEK - MOBILDISCO - DINNERMUSIK TIL FIRMAFEST BRYLLUP KONFIRMATION M.V.
  

Kontakt os gerne på tlf. 52 112 119

 

 
 
 
 
 
 
 
 

DISKOBIL - MOBILDISKOTEK - DISKOTEK - DINNERMUSIK TIL FIRMAFEST BRYLLUP KONFIRMATION M.V.MOBILDISCOTEK TIL FIRMAFEST, BRYLLUP, KONFIRMATION M.V.
DET KRÆVER ERFARING OG ALSIDIGHED AT UNDERHOLDE BREDT

Henrik Sko

For mange er det at drive et mobildiscotek og spille som DJ noget man gør i en begrænset periode af sit liv. For langt de fleste opstår interessen i skoleperioden, og den varer måske ved 2 -5 år. Herefter kommer der andre interesser ind i billedet, såsom arbejde, familie og måske børn.

Mobildiskotek og diskotek
for alle aldersgrupper !

Dette kunne såmænd godt have været historien om DISKOBIL. I det her tilfælde er historien blot første kapitel om os. Det hele startede så småt med skolefester i slutningen af 70'erne. Der var mange om budet, og det var svært at få jobs, så interessen for at køre mobildisco dalede.

Den tekniske interesse og musikinteressen holdt dog ved sideløbende med studier m.v. Der blev lavet lidt lokalradio på "The Channel" i Glostrup. Enkelte lyttere ringede og spurgte om vi også tog ud og spillede discotek, og det var vi så to DJ's der gjorde nogle gange.

I 1986 besluttede vi os så for at lave et "rigtigt" mobildiscotek. Set i forhold til antallet af de jobs vi lavede og det vi fik for dem var det udstyrsmæssigt o.k og det fungerede, men......

I 1994 valgte vi, herunder den kvindelige anden halvdel som var kommet til, at bryde samarbejdet med makkeren. Vi købte ham ud og videreførte firmaet som et familieforetagende: DISKOBIL navnet blev skabt. Efterfølgende er det gået meget stærkt. Alt grej er blevet udskiftet flere gange og fremstår mere professionelt end nogen sinde før: Siden årtusindeskiftet har vi lavet flere jobs end nogen sinde før.

Nu kunne historien godt slutte; DISKOBIL levede lykkeligt til..... men står det til os er sidste kapitel ikke skrevet i den historie; 2. generation har allerede vist gode takter og kan forhåbentlig gå ind og overtage driften om 15 - 20 år. Så har vi nemlig en god undskyldning for stadigvæk "at være med i gamet". Selvom det er hårdt at køre og spille mobildisco, er det stadig lysten der binder værket.

I 2009 gik vi et skridt videre

Flere af os er blevet digitale. Dvs. at en stor del af vores musik ligger i MP3 format og afvikles via HD-afspillere der er opbygget som CD-afspillere. Udover nemmere tilgang til musikken, giver det også nogle pladsmæssige fordele at man nødvendigvis ikke skal have 3-4 CD kufferter stående mens man spiler dinnermusik for 80 personer i et lokale der er beregnet til 40. CDérne slipper vi dog ikke helt endnu. Dels handler det om nstalgi (vi har heller ikke sluppet vinylerne helt), dels handler det om en forældet dansk lovgivning som endnu ikke har blåstemplet computerafviklet musik i kommerciel henseende selvom den er købt og betalt.

Vi etablerede os i et nyt lager i Farums Industrikvarter. Herved fik vi betydeligt bedre muligheder for at udfolde os og det har bl.a. vores højtaler-systemer nydt godt af, i form af en gennemgribende renovering. Billedet nedenfor blev taget da vi havde fået sat de første reoler op og fået nogle af tingene på plads.

 

 

 

 

 

Lageret i Farum

 

 

 

 

Bent på restaurant Sepp